Neem contact op!

Over ons

Prodware NederlandProdware Benelux is onderdeel van de Prodware Groep met haar hoofdkantoor in Parijs, Frankrijk. Wij leveren informatiesystemen met grote toegevoegde waarde om uw prestaties te ondersteunen. We creëren, integreren en beheren IT-oplossingen door hoogontwikkelde technische expertise te combineren met diepgaande branchekennis. Daartoe maken we gebruik van Microsoft software en technologie. Alles in de cloud of on-premise, afgestemd op de behoeften van de klant.

 

Met meer dan 150 Microsoft Dynamics AX implementaties in Europa zijn wij de Microsoft partner met de meeste implementaties in de retail. De omvang van deze implementaties bij onze klanten varieert van 10 tot 3000 winkels in diverse segmenten, zoals supermarkten, flagship stores, bouwmaterialen en optiek bedrijven.

 

Over ons Over ons

 

Wij zijn ons ervan bewust dat retail misschien wel de industrie is die het meest door de snelle technologische vooruitgang is beïnvloed. Ons doel is u te helpen het tempo van deze veranderingen bij te houden en uw lange termijn, winstgevende relaties met klanten te ondersteunen. Maar het gaat niet over technologie omwille van de technologie zelf. Het gaat over de klant. Uw klant. Wij ontwerpen onze retail producten en diensten om u te helpen een omnichannel winkelervaring te creëren waar uw klanten blij van worden.

Neem contact op!

* Selecteer een van deze opties:

Ja, ik wil graag per e-mail informatie ontvangen over oplossingen, nieuws en evenementen waarin ik geïnteresseerd ben.

Nee, ik wil geen e-mails ontvangen van Prodware. Ik erken dat door dit optie te kiezen, ik me afmeld van alle e-mailberichten.

 

*Privacy:

Ik ga akkoord dat mijn gegevens door Prodware worden opgeslagen in overeenstemming met het Prodware privacybeleid.